Str. Jupiter nr. 5, Constanta (Piata Grivitei); 0241.555.077 ; 0241.698.358
Str. Constantei nr.123, Cumpana 0723.517.144

Despre noi

Cabinetele veterinare ale firmei MAGIVET din Constanta si Cumpana va stau la dispozitie cu o gama variata de servicii veterinare de calitate superioara si va poat ajuta atunci când aveti nevoie. La noi gasiti orice doriti pentru prietenul dumneavoastra necuvântator, fie ca este vorba de simple operatiuni de cosmetica, fie ca este vorba de operatii complicate. Suntem aici pentru a va ajuta. Cabinetul din Piata Grivitei fost infiintat in anul 1996 iar in anul 2012 am deschis un nou cabinet in Cumpana, benificiind de serviciile unor medici competenti.

PERSONAL:

     Dr. Gheorghiu Alexandru

      MEDIC VETERINAR

    Dr. Gheorghiu Paula

       MEDIC VETERINAR

SERVICII

Consultatii
Controalele de rutina sunt modul prin care putem prevenii si intretine un animal sanatos. Deoarece animalele imbatranesc mai repede, este recomandat ca animalele sanatoase sa vina periodic la consult, cel putin de 2 ori pe an pentru cele tinere, iar cele mai invarsta de doua ori la 6 luni. Vizitele de rutina la veterinar vor asigura ca micile probleme de sanatate nu vor evolua mai serios, pentru a le pune viata in pericol. Oferim o varietate de examene concepute pentru a satisface nevoile pacientilor nostri. De exemplu: Examinarea starii generale de sanatate, Examene de boala, Examene dentare, si altele.

Consiliere Nutritionala
In ultima perioada cercetarile legate de nutritie pentru caini si pisici au generat o mare cantitate de informatii pentru a inbunatatii calitatea serviciilor veterinare.
Medicii nostri veterinari au studiat hrana de la primele zile din facultate pana in prezent. Nu ne oprim niciodata din studiat, si dupa ce ne-am adunat noi informatii, suntem aici pentru a va oferi un raspuns pentru toate intrebarile dvs. cu privire la dieta animalului tau de companie. Aceasta pagina a site-ului nostru este conceputa ca o rampa de lansare pentru tine, sa inveti mai mult pe cont propiu. Si intotdeauna, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati oricand.

Oferim o varietate de diete, care ne permit flexibilitatea de a oferi cea mai buna varianta de dieta pentru a se potrivi nevoilor animalului tau de companie.

Producatori recunoscuti de produse alimentare premium pentru animale de companie si diete de prescriptie.

- Advance

- Purina ProPlan Veterinary Diets

- Hill`s

- Royal Canin

Schimbarea mancarii cainelui dvs., exceptie face cazul cand medicul veterinar o recomanda altfel, aceasta nu este o idee buna de a schimba hrana unui animal de companie, fara un pic de planificare inainte in timp si o trecere treptata prin schimbarea rationala.

Tratamente

Vaccinari
Schema de vaccinare caini
De obicei, va recomandam sa va incepeti programul de vaccinare a catelusului intre 6 si 8 saptamani, cu repetare la fiecare 2-3 saptamani pana cand el sau ea ajunge la 16 saptamani. In majoritatea cazurilor, noi vaccinam pentru urmatoarele boli:
- Parvoviroza
- Jigodie (Boala lui Carre)
- Hepatita infectioasa
- Coronaviroza
- Leptospiroza
- Parainfluenta
- Lyme disease(Borrelia)
- Tuse de canisa(KC)
- Rabie(Turbare)
Veti gasi descrieri detaliate ale acestor boli in carnetul catelusului tau pe care il veti primi la prima dvs. vizita!

Schema de vaccinare pisici
De obicei, va recomandam sa va incepeti programul de vaccinare intre 8-9 saptamani de viata, cu repetare la 3-4 saptamani pana la varsta de 16 saptamani.
In majoritatea cazurilor vaccinam pentru urmatoarele boli:
- Panleukopenia Virul
- Herpes Virus
- Calicivirus
- Turbare
- Leucemia feline
Veti gasi descrieri detaliate ale acestor boli in carnetelul de sanatate care le vor primi la prima dvs. vizita!

Deparazitari interne si externe
Deparazitare (Parazitii interni) la caini

Puii pot lua paraziti intestinali din mediul lor. Dar ceea ce multi propietari de noi animale de companie nu realizeaza este ca puii pot obtine, de asemenea, viermi si de la mama lor inainte de nastere. Din acest motiv si pentru ca oamenii pot dezvolta probleme grave daca sunt expusi la forme imature de viermi, va recomandam deparazitarea de rutina la toti catelusii de mai multe ori cu varste cuprinse intre 6 si 12 saptamani.
Intreaba medicul tau veterinar!
Parazitii externi
Cei mai frecventi paraziti externi pe care ii intalnim sunt puricii, cu capusele fiind intalniti in special primavara si vara. Avem o varietate de produse de control a puricilor si capuselor disponibile, care sunt eficiente si in conditii de siguranta in functie de varsta catelusului dumneavoastra. Frontline, Advantix, Advantage, Fiprex, Stronghold etc.
Deparazitarea la pisici
Pisoii pot lua parazitii intestinali din mediul lor. Dar cei mai multi propietari de animele de companie nu realizeaza ca pisoii pot lua viermi si de la mama lor inainte de nastere. Din acest motiv - si pentru ca oamenii, ii pot lua, daca sunt expusi recomandam deparazitarea de rutina la toti pisoii de mai multe ori de la varsta de 6-12 saptamani.
Parazitii externi
Cei mai frecventi paraziti externi pe care ii intalnim sunt puricii, cu capusele fiind intalniti in special primavara si vara. Avem o varietate de produse de control a puricilor si capuselor disponibile, care sunt eficiente si in conditii de siguranta in functie de varsta pisicilor dumneavoastra. Frontline, Advantix, Advantage, Fiprex, Stronghold etc.

Microcipare
Este un sistem care protejeaza animalul dvs. pierdut si poate sa-i faciliteze recuperarea.
Permanent pe tot parcursul vietii va fi purtator al acestui microcip care va facilita identificarea animalului dumneavoastra. Acest microcip este de marimea unui bob de orez, programat cu un cod unic inalterabil, care este identificat cu un scanner special.

Intretinere
Serviciile noastre profesionale de intretinere a animalului tau de companie pentru a satisface nevoile dumneavoastra! Tuns, taiat unghii, curatat urechi, vidare glande perianale sunt doar cateva lucruri pe care le putem face pentru animalele de companie
Clinica noastra veterinara are grija de reptile, pasari, rozatoare. Oferin asistenta non-stop, posibilitatea internarii animalelor de companie caini si pisici si monitorizarea acestora.

Chirurgie
Suntem printre putinele cabinete din Constanta ce realizeaza operatii de mica si mare chirurgie de dificultate foarte mare - vezi sectiunea Cazuistica

Medicii nostri veterinari efectueaza proceduri generale de chirurgie de rutina, cum ar fi, orhidectomie(castrari), ovariotomie(operatie care consta in extirparea unuia sau ambelor ovare), histerectomie(extirparea uterului), ploapa a treia, interventii chirurgicale minore la ochi, si multe altele! Ei efectuaza, de asemenea, si interventii chirurgicale mai complexe ortopedice, osteosinteze, extirpare tumori atunci cand este necesar.

Stomatologie
Am imbunatatit serviciile noastre dentare prin achizitia unui aparat pe baza de ultrasunete, care ofera cele mai recente tehnologii de lustruire si curatare a dintilor.
- extractii dentare
- chirurgia cavitatii bucale

Analize de laborator
Clinica noastra are in dotare un aparat de ultima generatie pentru testarea unui numar mare de parametrii ai sangelui. Rezultate rapide, acuratete maxima!
Efectuam teste rapide de Parvoviroza, Jigodie(Boala lui Carre), glicemie si multe altele!

Ecografie

- deplasare la domiciliul clientului in functie de programul medicilor

FARMACIE VETERINARA  
PET-SHOP fizic si online www.petshopconstanta.com

 


Nu mai sta pe ganduri

Fa-ti o programare in cabinet pentru a evalua starea de sanatate a animalului tau de companie.