Str. Jupiter nr. 5, Constanta (Piata Grivitei); 0241.555.077 ; 0241.698.358
Str. Constantei nr.123, Cumpana 0723.517.144

Notificare GDPR privind suprevegherea video

Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal prin supraveghere video

SC MAGIVET SRL , cu sediul social in strada Strada Adamclisi nr.2B, Bl. CA2, sc. A, Ap.15, et.3, Constanta, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J13/2460/1996, Cod Fiscal RO8877274, e-mail office@magivet.ro, nr. de telefon 0241.555.077 / 0241.698.358, reprezentată legal prin Dr. Gheorghiu Alexandru (denumita in continuare „MAGIVET” sau „Operatorul”), in vederea prestarii serviciilor specifice obiectului sau de activitate , colecteaza si prelucreaza datele personale, in conformitate cu prevederile legale in materie de prelucrare a datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Rolul prezentei informari este de a explica modul in care datele dumneavoastra personale sunt utilizate si scopul in care acestea sunt folosite, in ceea ce priveste utilizarea sistemelor de supraveghere video.

Va rugam sa cititi cu atentie aceasta Notificare.

Categorii de date personale ce pot fi prelucrate de catre SC MAGIVET SRL in activitatea de furnizare a serviciilor medicale :

Informatii cu privire la locatia, imaginea si inregistrarile video ale persoanelor fizice – clienti sau angajati proprii ( inregistrarile video captate de camerele de supraveghere instalate la sediul MAGIVET ) .

Datele sunt necesare in vederea asigurarii pazei si protectiei in locatia din Str. Jupiter nr. 5, Constanta (Piata Grivitei) si Str. Constantei nr.123, Cumpana, in incinta carora functioneaza Cabinetele si Farmaciile veterinare, imbunatatirea serviciilor oferite, solutionarea reclamatiilor si a oricaror solicitari venite din partea clientilor.

Scopul in care datele personale sunt utilizate

MAGIVET colecteaza si prelucreaza datele dumneavoastra personale in urmatoarele scopuri:

  • Asigurarea masurilor de securitate necesare (supraveghere video)conform cerintelor analizei de risc la securitatea fizica ;
  • Solutionarea potentialelor litigii, deferite instantelor (de drept comun sau arbitrale, din tara sau strainatate);
  • Solutionarea reclamatiilor si a solicitarilor din partea clientilor;
  • Identificarea clientilor, efectuarea de verificari de integritate si detectarea si prevenirea potentialelor fraude (de exemplu parasirea cabinetului sau farmaciei fara a se achita contravaloarea produselor /prestarilor de servicii medicale ,abandonul animalelor in incinta MAGIVET,etc );

Colectarea si prelucrarea Datelor dumneavoastra pentru scopurile mentionate mai sus , are ca temei :

  • Obligatia legala a SC MAGIVET SRL de a asigura securitatea fizica a angajatilor proprii si a clientilor sai.
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal prin utilizarea sistemelor de supraveghere video se efectuează cu respectarea regulilor generale prevăzute la art. 4 din Legea nr. 677/2001, cu modificările și completările ulterioare, în special a principiului proporționalității scopului.

Datele personale vor fi stocate atat timp cat este necesar pentru scopurile mentionate mai sus sau pe perioada de timp prevazuta de dispozitii legale generale, dar nu mai mult de 30 zile.

Pentru exercitarea acestor drepturi, precum si pentru alte intrebari suplimentare cu privire la aceasta Notificare sau in legatura cu utilizarea de catre SC MAGIVET SRL a datelor personale , va rugam sa ne contactati alegand oricare dintre modalitatile de comunicare descrise mai jos ,precizand numele dumneavostra ,adresa postala sau de email ( in functie de modalitatea prin care doriti sa comunicam ) , numarul de telefon si scopul cererii .

Persoanele vizate beneficiază de: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției, care se exercită în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, cu modificările și completările ulterioare.

Ne puteti contacta :

  • - Email la adresa : office@magivet.ro
  • - Telefonic la numerele : 0241555077 ; 0241698358
  • - Printr-o cerere scrisa si transmisa la adresa: Constanta, Str. Jupiter, nr 5

Nu mai sta pe ganduri

Fa-ti o programare in cabinet pentru a evalua starea de sanatate a animalului tau de companie.