Str. Jupiter nr. 5, Constanta (Piata Grivitei); 0241.555.077 ; 0241.698.358
Str. Constantei nr.123, Cumpana 0723.517.144

Consiliere Nutritionala

In ultima perioada cercetarile legate de nutritie pentru caini si pisici au generat o mare cantitate de informatii pentru a inbunatatii calitatea serviciilor veterinare.

Medicii nostri veterinari au studiat hrana de la primele zile din facultate pana in prezent.

Nu ne oprim niciodata din studiat, si dupa ce ne-am adunat noi informatii, suntem aici pentru a va oferi un raspuns pentru toate intrebarile dvs. cu privire la dieta animalului tau de companie.

Aceasta pagina a site-ului nostru este conceputa ca o rampa de lansare pentru tine, sa inveti mai mult pe cont propriu. Si intotdeauna, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati oricand. Oferim o varietate de diete, care ne permit flexibilitatea de a oferi cea mai buna varianta de dieta pentru a se potrivi nevoilor animalului tau de companie.

Royal Canin - este un producator recunoscut de produse alimentare premium pentru animale de companie si diete de prescriptie.

Schimbarea mancarii cainelui dvs., exceptie face cazul cand medicul veterinar o recomanda altfel, aceasta nu este o idee buna de a schimba hrana unui animal de companie, fara un pic de planificare inainte in timp si o trecere treptata prin schimbarea rationala.


Nu mai sta pe ganduri

Fa-ti o programare in cabinet pentru a evalua starea de sanatate a animalului tau de companie.