Str. Jupiter nr. 5, Constanta (Piata Grivitei); 0241.555.077 ; 0241.698.358
Str. Constantei nr.123, Cumpana 0723.517.144

Deparazitari interne si externe

Deparazitare (Parazitii interni) la caini

Puii pot lua paraziti intestinali din mediul lor. Dar ceea ce multi propietari de noi animale de companie nu realizeaza este ca puii pot obtine, de asemenea, viermi si de la mama lor inainte de nastere. Din acest motiv si pentru ca oamenii pot dezvolta probleme grave daca sunt expusi la forme imature de viermi, va recomandam deparazitarea de rutina la toti catelusii de mai multe ori cu varste cuprinse intre 6 si 12 saptamani. Intreaba medicul tau veterinar!

Parazitii externi

Cei mai frecventi paraziti externi pe care ii intalnim sunt puricii, cu capusele fiind intalniti in special primavara si vara. Avem o varietate de produse de control a puricilor si capuselor disponibile, care sunt eficiente si in conditii de siguranta in functie de varsta catelusului dumneavoastra. Frontline, Advantix, Advantage, Fiprex, Stronghold etc.

Deparazitarea la pisici

Pisoii pot lua parazitii intestinali din mediul lor. Dar cei mai multi propietari de animele de companie nu realizeaza ca pisoii pot lua viermi si de la mama lor inainte de nastere. Din acest motiv - si pentru ca oamenii, ii pot lua, daca sunt expusi recomandam deparazitarea de rutina la toti pisoii de mai multe ori de la varsta de 6-12 saptamani.

Parazitii externi

Cei mai frecventi paraziti externi pe care ii intalnim sunt puricii, cu capusele fiind intalniti in special primavara si vara. Avem o varietate de produse de control a puricilor si capuselor disponibile, care sunt eficiente si in conditii de siguranta in functie de varsta pisicilor dumneavoastra. Frontline, Advantix, Advantage, Fiprex, Stronghold etc.


Nu mai sta pe ganduri

Fa-ti o programare in cabinet pentru a evalua starea de sanatate a animalului tau de companie.